Strategie

Om solide oplossingen te kunnen geven zal als eerste besproken dienen te worden wat de Vision – Mission en Ambition van het bedrijf is en of deze duidelijk beschreven zijn en uitgedragen worden binnen het bedrijf. Dit is nodig om resultaatgericht te kunnen werken. 

Communicatie

Communicatie (Klik voor een grote weergave)

Binnen  Nederland en Europa hebben we al veel cultuurverschillen en de mentaliteit en 'life style' zijn beduidend anders dan bijvoorbeeld bij Indiase producenten. Als de zwaartekracht van de wereldeconomie steeds meer komt te liggen bij de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India, China) zoals velen beweren, dan is het begrijpen en ermee kunnen werken van de cultuurverschillen van essentieel belang.

Om tot goede resultaten te komen is het van groot belang om cultuurverschillen, deze zijn binnen een bedrijf ook aanwezig, goed te onderkennen.

Een van de belangrijkste factoren voor goede diensten en producten tegen aanvaardbare prijzen die voldoen aan de klanteis, is het vinden van de juiste partner(s) in het land van productie.
Dankzij onze ervaring op de markt in India kunnen wij u helpen bij het identificeren van de beste kandidaat om u te helpen uw producten op een juiste manier te produceren. Deze dienst omvat partner selectie, introductie, ondersteuning bij onderhandelingen en al hetgeen noodzakelijk is om uw doelstellingen te bereiken.