Strategie

Om solide oplossingen te kunnen geven zal als eerste besproken dienen te worden wat de Vision – Mission en Ambition van het bedrijf is en of deze duidelijk beschreven zijn en uitgedragen worden binnen het bedrijf. Dit is nodig om resultaatgericht te kunnen werken. 

Werkprocessen

Werkprocessen (Klik voor een grote weergave)

Wij werken voorstellen uit met daarin een antwoord op de vraag "Is het verstandig om de activiteit zelfstandig uit te voeren of te outsourcen naar lage loonlanden zoals bijvoorbeeld India".  Bovendien geven wij u antwoord op de fundamentele vraag "Kunt u margevergroting bereiken?".

Onderdeel van onze service vormt, een overzicht te geven waar u winsten kunt halen uit uw afdelingen en/of processen op basis van de doelstellingen die u opgeeft.

Wij raden een haalbaarheidsonderzoek aan wanneer u twijfelt. Het doel van ons haalbaarheidsonderzoek is om voor de hand liggende teleurstellingen te besparen en verspilling van uw waardevolle tijd tegen te gaan door een objectieve beoordeling van de slagingskans. Het is niet altijd vanzelfsprekend, zoals velen van ons veronderstellen, dat er altijd voordelen zijn.

Wij bieden professionele ondersteuning voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in sourcing / inkoop van diensten in lage loonlanden. De voordelen van sourcing in India (indien mogelijk) voor het internationale bedrijfsleven is meer dan alleen goede prijs-kwaliteitverhouding.